За "боя" в София

Един коментар под "новината" за боя пред джамията в гр.София :

Турците, също като и по-голямата религиозна група към която принадлежат - мюсюлманите, не са желани никъде по света. Те са натрапници, които навсякъде присъстват като хомогенна структура, отличаващи се с подмолни срещу исконното население на страната, в която са проникнали, действия. Подобни сблъсъци, изразяващи неприемането им от етническото мнозинство, се случват ежедневно в целия свят и особено силно това се забелязва в Европа. Стълкновението, дефакто и деюре бе провокирано от изповядващите нетолерантната и изостанала религия ислям, които си позволяват да тормозят с неразбираемия за никого многодецибелов вой, гражданите на столицата ни, а и навсякъде, където построяването на джамии е разрешено. Въпросните "вярващи" не са нищо друго освен организирани провокатори, които ще продължават престъпните си антинародни действия, докато обществото и българското християнско население ги толерират. За щастие, въпросната етническо религиозна група (турци, цигани и араби) са лесни за идентифициране поради отличаващия се от европеидната раса, чисто азиатски външен вид. Ако читателите са си направили труда да забележат, независимо от привидните им действия към европеизиране, те се различават както по типичните си физически характеристики (азиатски), така и по облеклото, държанието и обноските си. За пример, турците и циганите в Германия по нищо не се отличават от българските цигани и турци, нито от аналозите си навсякъде другаде по света. Те просто не се вписват в нито една западно-европейска страна и си приличат по абсолютно предвидимото си (вече) проблемно присъствие. Време е да се спре бичуващата грешна представа за толерантност към тях, както и да се премине към открита твърда законова линия срещу всяка проява на консервативен ислям в страната ни. Лъжата за етническият мир на Балканите и в частност България, обслужва единствено мюсюлманските интереси и на практика такава толерантност никога не е съществувала от турска страна. Време е за преразглеждане на статуквото.
На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: „ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните – мъже и жени – въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА.

Има много истини (не е на 100% прав коментатора), но за съжаление натам сме се запътили. Не знам на кой нормален българин му харесва да има новини на турски език по НАЦИОНАЛЕН КАНАЛ, който се издържа от нашите данъци. Ако искат да слушат новини на "техен си език" има си кабелна и сателит (не съм видял досега в техен квартал да има апартамент без поне 1 сателит на балкона). Освен това на никой нормален човек не би му харесало воя (който някои наричат молитва) който звучи от уредбата на джамията ..... Всеки има право да си изповядва собствената вяра НО никой няма право да ти натяга своята вяра (това важи не само за мюсюлманите а и за многото секти които се навъдиха из България).

Няма коментари:

Публикуване на коментар