SAMSUNG S6 и S6 EDGE ?!?!?!?

Като цяло съм фен на марката Samsung (ползвам вече около 2 години Note 3 и в момента чакам доставка на Note 4). С нетърпение чаках представянето  на Samsung S6 в Barcelona и гледах на живо цялата "церемония"....
След 50 минутно представяне (представиха 2 телефона S6 и S6 EDGE, като в същия момент за 2 телефона са направили 100 калъфа с неясна цел Samsung телефони ли ще правят или калъфи ?!?!?)









Копирали са долната част (имах за 6-7 месеца iPhone 6 plus и го продадох заради несъвместимостта с нещата които ползвам на андроида) на iPhone 6, камерата е издадена (проблема на iPhone 6) и ако не си купите някой от хилядите им калъфи ще имате проблем с надраскване на камерата.
Реплика на водещата "This phone will not bend" също меко казано ме ядоса... Телефона е дебел и е нормално да не може да се огъне (макар, че ще го видим когато се пусне за продажба 10 април).





Кажете сбогом и на лесно сменяемата батерия... Вече батерията ще е вградена и за смяна ще трябва да се разглобява телефона....

Единственото което привлече вниманието ми е Samsung Pay и плащането с MST (magnetic secure transmission ), NFC и Barcode.


Няма коментари:

Публикуване на коментар