Защо да поръчваме от интернет

Отскоро ползвам услугите на SportsDirect и поръчвам от тях маратонки, дрехи и други принадлежности. Причината да поръчвам от тях е много проста. Една и съща маратонка поръчана от сайта за 30 ЕВРО в България в магазина на Пума се продава за 150 лв.. Това е почти 3 пъти по скъпо (а маратонката е една и съща и от познат знам,че магазина зарежда от същия сайт стоката си).

Да не говорим за стотиците фалшиви сайтове продаващи китайски и турски ментета (особено на маратонки).

Ето ви няколко нагледни примера за разликата в цените България/Англия :
 Цена 109 с намаление за Nike Dart 8 (стар модел)
Отваряме сайта на SportsDirect и какво виждаме

 
Nike Dart 9 с цени от 28 до 40 GBP ( 67лв. - 96 лв.) за новия модел. За съжаление на сайта на можах да намеря Dart 8 (остарял модел).

Ето модел който успях да намеря и двата са напълно еднакви:

Adidas 125 лв.

Същия модел в SportsDirect са с цена 32 GBP = 77.12лв. (спестявате 47.88 лв.).

 86 лв. в България / 19.99GBP= 48лв. в Англия (спестявате 38 лв.)


В България 98 лв./ В Англия  25 GBP = 60 лв. (спестявате 38 лв.)


Мога да продължа с много подобни обяви и с снимки на живо в магазина, но няма смисъл. Сами виждате надценката която слагат нашите продавачи.

Сега много от вас ще кажат, че не знаят как да си поръчат от сайта, че нямат кредитна карта, че се страхуват да не бъдат измамени и да не им пратят нищо и т.н..
Поради тази причина можете да ползвате услуги на посредник, който ще поръча стоката от ваше име и ще бъдете 100% сигурни, че ще получите това което сте поискали, без шанс да бъдете измамени. Освен всичко друго, няма да има нужда да си изкарвате кредитна карта, само за да можете да пазарувате от този сайт. Парите се дават на ръка на посредника, който поръчва стоката и ви улеснява живота. Аз лично поръчвам от тази група в Facebook и съм много доволен Поръчки от SportsDirect

Няма коментари:

Публикуване на коментар