Skype СПАМ .....

Мине не мине 1 седмица и почват да валят съобщения в скайп с абсурдно съдържание . Първо бяха "не приемайте скайп юзър Гошо щото е вирус" после преминаха на "ако не препратите това писмо на 5 милиарда души ще умрете , после майка ви после баща ви и дядо ви и кучето ви и аз щото ви го пращам и съм тъп" и още много подобни бози . Ето ви и най новото нещо разпространяващо се в момента
Здравейте уважаеми потребители на Skype,
поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време.
За повече информация: xttp://alaw.hit.bg Екипът на Skype за България
.

Добре бе идиотчета които сигорно прочитат само първи ред и че трябва да го пратят това съобщение и сигорно повече и не четат . Едва ли "Skype за България" ще ползват хит.бг за свой домейн :) . Едва ли искат да си спамят в собсвтената мрежа само и само да видят кои акаунти са активни и кои не . Имам акаунт в скайп който не е ползван от 5 години и в момента още ми работи , надявам се това ще ви подскаже че едва ли ще тръгнат да ви трият акаунта ако не го пратите това съобщение .
Поради тази причина ви моля , преди да почнете да спамите с такива съобщение прочетете го и се замислете преди да го препратите . Мерси за вниманието :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар