Закупили сте си нов телефон или таблет и се чудите какво да си инсталирате.

Имате нов телефон или таблет и се чудите какво да си качите.
Ето списък с най добрите приложения и игри за вашето андроид устройство.
Всички приложения са БЕЗПЛАТНИ и могат да се свалят от Google Play.
 Contract Killer : Zombies

Много добра игра. Това е първата игра която си качих на PadFon-а.
Много добър шутер. След инсталацията прекара около 9 часа да играя само тази игра. Вдигат се левели и се купуват по мощни оръжия. Недостатък е, че някои от оръжията можете да си купите само с Glue кредити. Добрата новина е, че всеки ден като се логвате в играта ви дава пари. След 5 поредно логване ви дава 10 Glue кредита. Първото оръжие което ви съветвам да си купите след като съберете 30 Glue кредита е гранатомета.  Убива всичко с един изтрел и прави голям сплаш damage. В никакъв случай не си купувайте снайпери в началото на играта. Пускайки оптиката ви се губи голяма част от екрана и не виждате какво става около вас. Първото оръжие закупено с пари трябва да е нещо автоматично. Също така в началото не си купувайте оръжието за лекуване. Аз си го купих чак когато станах 10 lvl и то го купих защото имах излишни пари и исках да го тествам. Като цяло е полезно, но можете да го използвате само веднъж по време на мисия. Лекува на 100% този който уцелите.

Когато си закупите гранатомета не се притеснявайте да стреляте близко до вашите помощници. Единствения начин да ги нараните е когато стреляте директно в тях и тогава пак им взимате нищожна кръв.

Определено това е една игра която ще запазите на вашия таблет/телефон за доста време. Имам прекарани около 30 часа в игра и още не съм стигнал до края. Историята е добра и е добре да увеличите звука и да слушате как се развива.

П.С.
Докато пишех статията ми се появи Push Notification, че е излезнала втора част на играта
Contract Killer Zombies 2. В момента я свалям и ще я тествам. За момента изглежда доста обещаващо (за разлика от първата част, в която седите в инвалидна количка и не можете да се движите, в тази част има и движение). 


Главния герой в тази част (доколкото разбирам в момента това е предистория на първата част) е жената която спасяваме в първа част на играта.

Добре е, че вече можете да се движите из нивата. В първа част седите в инвалидна количка и това ви пречи да се движите.

За разлика от първата част в която имате неограничени амуниции (по едно време просто задържате стрелбата и се местите) в тази част имате доста голям недостиг на амуниции. За да се презаредите а амуниции ще трябва да търсите кутии с амуниции и да презареждате от тях.

 Много добро подобрение е това, че можете да намирате сандъци из нивата. Всеки сандък ви дава пари и Glu кредити които да ползвате за закупуване на оръжия.
Ако останете без амуниции, винаги можете да се обърнете към добрата стара бухалка.

 Програмистите са решили да ползват метода "Lara Croft". Кой не би искал да спаси такова дупе от зъбите на зомбитата.
 Както казах, решили са да оправят малко липсата на Glu кредити и в тази част можете на събирате кредити от сандъци .
Освен от сандъци можете да събирате Glu кредити и като изпълнявате мисии в самите мисии. Примерно ако в 3 нива убиете всички зомбита, ще получите 3 кредита. Ако убиете 60 зомбита ще получите друг бонус и т.н.
Определено вървят напред с тази поредица. Създателите са прочели оплакванията на клиентите си от предишната игра и са направили огромни подобрения в тази част. Стига толкова съм писал за днеска. Започвам да играя тази част веднага.

Няма коментари:

Публикуване на коментар