Защо жените са глупави !!!

Преди да се появят всичките защитнички на женските права, прочетете целия текст...

Вчера излизах на кафе с приятел, хем да се видим и обменим информация кой как е прекарал новата година, хем и да обсъдим за предстоящия 7 януари и къде ще празнуваме. Чакайки го в колата да се оправи наблюдавах "интересна" гледка. Момче на около 18-20 години разговаряше с момиче на същата възраст (ориентировъчно ги казвам годините защото в днешно време доста от "децата" изглеждат по възрастни отколкото са). Не чух за какво си говорят (студено време е и седях в колата с вдигнати прозорци), но по едно време момчето започна да бута и блъска момичето. Почти бях готов да се намеся когато момичето започна да прегръща момчето ?!? Той продължи да я блъска и и зашлеви шамар. На това вече не издържах (не съм някой "джентълмен" или голям мъж, но е тъпо да блъскаш и посягаш на жена която иска да те прегърне и се надявам един ден, недай си боже, с моята дъщеря да стане не що такова, някой да се намеси) и излязох от колата. Сигурно по случайност, точно в този момент, момчето дръпна момичето и тръгнаха нанякъде. Спрях се и се замислих:
1. Ако се намеся, не е известно за какво се карат и какво ще стане.
2. При евентуален конфликт, като нищо момичето ще защитава момчето (виждал съм такива конфликти в които доскоро битата "девойка" започва да бие, наравно с момчето което я е биело, своя защитник.
3. За каквото и да са се карали, кофти е да удряш момиче. Замисли се, че един ден и ти ще имаш дъщеря (не е сигурно, но да кажем шанса е над 51%) и някой гамен като тоя ще и посяга.

Защо след като някой те блъска и те удря ти се връщаш при него ?!? Момичето не беше нищо особено (не беше красива, но определено не беше и грозна), а момчето си беше откровено грозно с гаменски изглед. Определено момичето може да си хване някой по свестен (сега не знам доколко и стига умствения багаж, но дори и само да мълчи, пак си изглежда добре).

Няма коментари:

Публикуване на коментар