Ingress за начинаещи

Получили сте покана за бета теста на играта и се чудите какво да правите? Ето няколко стъпки, които ще улеснят живота ви в началните дни в играта:

1. Можете да въвеждате PASSCODE, които ви дават EXP и предмети в играта (пълнят ви и XM-то което се ползва за атаки). Въвеждането през телефона е голяма мъка (въведох точно 4 кода и 3 пъти ги бърках) и за това ползвайте следния сайт: http://www.ingress.com/intel
Въвеждането в сайта е много по лесно и бързо. Също така можете да разглеждате картата и да си набелязвате портали за хакване.


2.Следете чата, като махнете отметката "Restrict to map". Всеки ден поне по няколко кода за предмети се пускат в играта. Като махнете отметката "Restrict to map", ще виждате какво пишат хората от целия свят. След промените наложени в играта (всеки passcode може да се ползва точно определен брой пъти и след това става неизползваем) веднага щом видите код в чата, го тествайте. Шанса да попаднете на валиден код е голям.

3. Тъкмо сте минали tracining мисиите и сте стигнали до момента да избирате към коя фракция да играете, добре ще е преди това да проверите в вашия град/район колко хора играят и от каква фракция са. Ако искате да се биете повече, е добре да изберете по слабата в вашия район. Така ще има повече враждебни портали които да превземете.

За момента избора към коя фракция ще се включите, трябва да се базира само на това какво играят хората около вас и какъв тип игра предпочитате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар