Октай Енимехмедов ще бъде съден за ОПИТ ЗА УБИЙСТВО на Ахмед Доган ?!?!?!?


Тази сутрин Софийският градски съд не даде ход на делото срещу обвинения в умишлен опит за убийство на Доган - Октай.
Ако бъде признат за виновен Енимехмедов може да получи присъда от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.
Анализът на всички доказателства, събрани по делото, сочи, че е извършен опит за убийство, а не закана.
На 9 юли Софийска градска прокуратура и внесе в Софийски градски съд и обвинителния акт.
Искам да видя как се убива човек с газов пистолет (освен ако не го удряш докато не го убиеш с пистолета)!!! Лично аз съм се прострелвал с 9 мм пистолет от 70 см. разстояние (докато го почиствам) и освен рани от барута (като малки пъпки), друго нараняване не съм имал (и няколко минути ушите ми кънтяха на глухо). При опита за покушение е използван малък газов пистолет с 8мм патрони. С това освен да ти кънти ухото няколко минути УБИЙСТВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗВЪРШИ.

Междувременно вече седем месеца разследващите органи не могат да установят кои делегати от конференцията на ДПС, нанесоха тежък побой над Октай. Досъдебното производство продължава да е срещу неизвестен извършител, въпреки че част от имената на биячите излязоха в някои медии, наблюдаващият прокурор е поискал от МВР да извърши официална идентификация на лицата. Запознати твърдят, че забавянето на разследването идва от МВР, което все още не е установило всички замесени в побоя делегати.

Как не могат да установят кои са, като има поне няколко камери и записи на които се вижда кои удрят падналия "нападател"

Няма коментари:

Публикуване на коментар