Cash Credit и платените публикации в големи новинарски сайтове

Преди време съм писал за бързите кредити и дали наистина са "удобни" за ползване. Реално бързия кредит е винаги с ОГРОМНА лихва за СКРОМНО МАЛЪК ПЕРИОД и ако не може и да го ВЪРНЕТЕ НАВРЕМЕ, НАКАЗАТЕЛНИТЕ ЛИХВИ СА ОГРОМНИ .
Дотук нищо ново, но ми направи впечатление този текст:
Така например, ако на клиент му трябват 100 лева за един месец и изтегли своя кредит от Кеш Кредит, ще върне в края на месеца 114 лв..
Това за бърз кредит е нереално ниска лихва и за това реших да отворя сайта на Cash Credit.
При кандидатсване за 100лв. за 1 месец, не връщаме 114 лв. в края на месеца, а връщаме 130 лв.
Това е некоректна реклама и КЗП трябва да се намеси, защото някой ще прочете платената статия и няма да догледа, че това какво пише и какво ще върне реално са две много различни суми.

Иначе ето един приятен кредит в размер на 1000лв. за 12 месеца:
12 месеца по 184 лева са 2208 лв. или след 12 месеца връщате сумата с 1208 лв. отгоре.....

П.С. Ползвал съм кредитни компании за покупки на техника (Уникредит) много пъти и разполагам с кредитна карта (ЦКБ) и паричен кредит (ЦКБ и Уникредит). Бърз кредит НИКОГА не бих ползвал при тези условия които предлагат.

За кредит в размер на 3500 лв. от ЦКБ с срок на изплащане 60 месеца (5 години), плащам по 78 лв. на месец, което прави като крайна сума 4680 лв. да върна. 1168 лв. връщам отгоре, НО кредита е за 5 години и това е нормална лихва (за БГ стандарта в чужбина е наполовина).

6 коментара:

  1. Здравейте,
    Ако започнете да четете, ще започнете и да разбирате нещата, както и да си правите правилните изводи!
    Кеш Кредит работи по УНИКАЛЕН модел - отпуска бързи кредити през мобилни оператори. Към момента работи с Мтел и Глобул, което прави над 600 обекта в цялата страна (в това число и основните им партньори Хенди и Германос).
    Ако искате 100 лв. за 1 месец, то ви е ще върнете 114 лв.,а НЕ 130 лв. Казано по друг начин - клиентите на мобилните оператори ползват преференциални условия + до 45 дни гратисен период.
    Кеш Кредит има и собствена търговска мрежа от 33 офиса в цялата страна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оправете си сайта тогава ? Всичко снимано в този пост е от сайта ви.

      Изтриване
  2. Да си бехте раздали наградите към Хенди!!!!!! Колко телефона трябва да се въртят????

    ОтговорИзтриване
  3. Това са едни от големите измамници.Четете добре договора преди да подпишете.Какво се случва пи предсрочно погасяване:Вземаш 500лв за срок от 9 месеца,платих първа вноска в размер на 120лв и искам да направя предсрочно погасяване.Оказва се,че дължа 632 лв.Ако не усигурите гарант има някаква измислена такса гаранция и плащаш 40%от нея.Четете много добре

    ОтговорИзтриване
  4. Коментара няма да се покаже защото не ви изнася хората да научат истината

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всички коментари се пускат без цензура (стига да не са СПАМ). Това е и причината да се изчаква одобрение преди публикуването им.

      Изтриване