Как да паркираме, за да бъдем коректни спрямо другите шофьори

Как да паркираме, за да бъдем коректни спрямо другите шофьори ?
Пред кооперацията в която живея няма място за паркиране и всеки ден паркирането е трудно. При положение, че кооперацията е ПРАЗНА и живеем 3 семейства с по 1 кола всяко семейство, едвам намираме място да паркираме в близкия 1 км. от кооперацията.



В следващия момент се появяват неизвестни автомобили с регистрации от Стара Загора и други градове, които паркират автомобилите си по следния начин:
Не е проблем, че е оставил над 2 метра неизползвано разтояние, но при положение, че в следващата 1 седмица въпросната кола не се движи и си седи така си е меко казано НАГЛО.
Нищо не ти коства да паркираш по напред и по този начин да се освободи място за още минимум една голяма кола.
Тази снимка е от края на колоната от коли паркирани пред кооперацията

Сами виждате, че ако се бяха сгъстили и предната кола беше паркирала по напред, щеше да има място за минимум още един автомобил да паркира.

Не сте сами на пътя и е хубаво да се съобразявате къде/как паркирате и дали няма да е удачно да паркирате колата си 2 метра по напред.

2 коментара:

  1. Е като не я пипа цяла седмица ... или го изтикайте или му изкривете чистачките за първо предупреждение. Ако не схване намека се троши един от прозорците на вратите( все пак се покрива от каското ) и обикновено избягват да спират там вече :)

    ОтговорИзтриване
  2. Повечето човекоподбни телета в България, нямат нищо в главите си, не очаквай толерантност и съобразителност от тях. Тези качества са присъщи на по-интелигентните същества, като хората! Разбирам те напълно, защото изпитвам същите трудности при паркиране пред моя блок, при положение, че имаме обособен паркинг само за блока и пак се набутват коли от всички крайща на квартала ми.

    ОтговорИзтриване