Безплатни чаша с всяка кафе машина Dolce Gusto, а дано ама надали ......

Преди около 1 месец си купих кафе машина Dolge Gusto. Заради работата, всеки ден пия поне 2-3 кафета и няма досега кафе машина (а от 3в1 вече ми се повръща като го пия) и реших да си купя въпросната машина. След посещение в Технополис и закупуване на машината за скромните 200 лв. (без капсулите, за които платихме отделно около 100 лв. за да тестваме всички налични вкусове кафе, капучинота и други напитки). Прибрах се вкъщи и веднага тествах машината. Кафето е уникално, а машината е лесна за ползване.



След прочитане на упътванията и другите книжки които са в кутията с машината, намирам листче, на което пише как да вземем чаша/чаши (не помня в момента точно какво пишеше), като регистрираме кода от машината на сайта на www.dolce-gusto.bg.
След регистрация и въвеждане на кода за въпросната чаша,чаши започва чакането на някакво инфо за това как и къде да ги чакаме (причината да искам въпросните чаши е, че на око не мога да определя колко вода да се пусне от всяка една капсула, заради странната система на напитките и това колко да са дълги). След около 1 седмица чакане решавам все пак да се свържа с тях и да изпратя запитване какво става и кога ще си получа чашите. Съответно още на другия ден получавам отговор, че чашите ще бъдат изпратени при първа поръчка на правена в сайта.... Викам си брееххх, как ли не съм изненадан от това, ама така или иначе ще трябват чаши да се поръчат, дай да поръчам още чаши да има. След разглеждане на сайта се спирам на няколко чаши (и една термо чаша за кола) на стойност 120 лв.. Поръчвам ги и след 3 дена поръчката пристига. За мое огромно учудване в поръчката има само чашите които са поръчани и платени. Въпросните чаши за регистрация на кода който идва с машината ги няма. Следва запитване в сайта и в продължение на 4 дена никакъв отговор. След това решавам най накрая да се обадя, че явно сайта се проверява един път в седмицата и опцията за запитване е само за украса... След обаждане и разговор с оператор се оказва, че аз съм трябвало да кажа, че искам чашите с кода да се изпратят с тази поръчка и за това не са ги изпратили (видете ли аз чашите не ги искам и съм регистрирал кода от машината ей така да има).
Хубава Работа ама Българска......


3 коментара:

  1. Машината ти прави много хубаво кафе ;д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То тая машина стана като мара общата :D. Много хора са пили вече от нея.
      А ти си ?

      Изтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване