Blizzard или как улиците ще опустеят през 2010 ....

Blizzard обявиха своите 2 бъдещи игри, а иммено Диабло 3 и СтарКрафт 2 . Предполагам ,че лятото на 2010 ще излезнат и двете и просто ще се наложи да взема 1 месец отпуска за да мога да цъкам :) . Ще трябва да си ъпгрейдна/сменя и компютъра за да мога да ги играя че в момента с моя скромен компютър и видео няма да мога да ги подкарам дори и на ниска резолюция ама няма как :) ще се дават пари за ново PC.

Диабло 3
До момента има обявени 4 класа герои . Witch Doctor , Barbarian , Wizard и Monk. Визуално играта е променена тотално . Можете да разрушавате стени ,като по този начин затрупвате вашите противници , да бутате чудовищата от мостове като по този начин ги убивате и още много подобрения за работа с околната среда в играта . Има много слухове относно още поне един клас в играта и най вероятно този клас ще бъде Амазонка . Просто не я виждам тази игра без едрогърдата "пазителка на жените" :) . Определено с излизането си ще се превърне в хит и ще бъдат прекарани няколко незабравими години (да точно така години а не месеци) пред монитора с тази игра .

СтарКрафт 2
Eто го и дълго очакването продължение на една класика в жанра на RTS-a . Някои хора си спомнят с умиление далечния 31 март 1998 когато се пусна играта в продажба . От тогава до момента има продадени над 11 милиона копия на играта и въпреки остарялата си графика продължава да се играе и до момента . В СтарКрафт2 ще видим отново трите раси в двубой за надмощие една над друга . За момента дата на излизане няма или казано по близарски "когато е готова тогава" . Повече информация за юнитите и новите неща можете да намерите на сайта на играта.

В интернет има доста снимки (повечето от които ако не и всичките фейк) на странна игра която уж се разработва от близард и би трябвало да е Старкрафт подобие на WOW
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 .
Интересна снимка от Алфа версията на играта
П.С.
Според мен трябва да направят закон и да забранят на Близард да пускат такива игри като тези двете или поне да ги пускат през 2-3 години период една след друга а не наведнъж както си мисля че ще стане . Може би ще има и смъртни случаи от недоспиване и недохранване (и то не от липса на храна а от липса на време за хранене) . Общо взето се очертава една доста интересна 2010 година .

П.С.2
Сдобих се с два домейна които скоро ще бъдат пуснати в продажба :)
www.betakeyforstarcraft2.com
www.starcraft2betakey.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар